Klimatrutan sänker din elräkning

Elpriset är högre än på många år och priset påverkas av faktorer som är svåra för privatpersoner och bostadsägare att påverka. Covid-19, tomma vattenmagasin, mindre vind och större import är några av anledningarna. Men en stor anledning till att villaägare har fått höga elräkningar är att huset läcker energi. Och det kan du som villaägare lätt åtgärda. Utan att behöva investera en förmögenhet genom att behöva byta ut alla fönster.

Grundels Klimatruta sänker energikostnaden med 20%

Vi uppgraderar ditt befintliga 2-glasfönster med ett platsmonterat isolerglas. Resultatet blir ett 3-glasfönster som är hermetiskt tätt och levererar samma isolervärden och egenskaper som ett nytt fönster, fast till 60% lägre pris. Vår unika installation gör vi snabbt och smidigt inifrån.

 

Vi tätar även köldbryggor kring rutan

Samtidigt som vi uppgraderar dina fönster sätter vi nya tätningslister och gör en översyn av fönsterkarmens kvalitet. Allt för att säkerställa ett bra resultat som håller kylan ute och värmen inne.

 

Ta in en kostnadsfri offert.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna mig.

Annelie Engström-Gustafson
Rådgivare privatbostad
Resultatet syns knappt men det känns.

FÖRE & EFTER

Före
Grundels isolerruta kan monteras på alla typer av fönster. Spröjs och handblåsta glaspartier är inga problem. Med vår unika monteringsteknik gör vi montaget 100% hermetiskt tätt.
Efter
Resultatet ska inte synas. Det ska kännas. Efter att vi tätat isolerrutan monterar vi en täcklist i samma kulör som fönstret för en snygg finish.

Se filmen om hur Björn och Maria upplevde sin uppgradering med Grundels Klimatruta