Grundels Fönsterrenovering

Gamla fönster läcker energi samtidigt som de ger huset dess charm. Genom att renovera fönster med isolerglas i dina befintliga fönsterbågar, behåller du det fina utseendet samtidigt som du får lägre energikostnad, minskat buller, minskat kallras och behagligare inomhusklimat.

 

Visar resultatet av Grundels fönsterrenovering

Här ser ni tydligt resultatet av Grundels fönsterrenovering.

Förbättra dina gamla fönster genom fönsterrenovering med isolerglas

Gamla fönster kräver underhåll för att överleva men är ofta betydligt vackrare än nyproducerade 3-glasfönster. När du genomför en fönsterrenovering med isolerglas kan du kombinera det bästa av två världar med både utseende och komfort/ekonomi. Vi på Grundels arbetar med gediget fönsterhantverk och underhåll av gamla fönster. Vi renoverar gamla fönster och tar hänsyn till fastighetens tidstypiska utseende, fönstrens ålder och skick. Alla fastigheter och fönster är unika och alla renoveringar utförs med beprövade material och modern teknik. I samband med fönsterrenoveringen byter vi även ut tätningslister, byter ut eventuella trasiga beslag och uppgraderar fönstren med isolerglas så att du får friska fönster med bättre energiprestanda.

 

Läs mer om Grundels Klimatruta

Så går en fönsterrenovering till hos oss på Grundels

Referens
Fönstren på fina Wirsbo Herrgård behövde rustas upp. Genom att renovera 299 st fönster och omvandla dem till energieffektiva 3-glas så kan hotellgästerna få en behagligare vistelse utan kallras från fönstren.
Referens
På denna mycket fina fastighet vid Kungsträdgården i Stockholm genomfördes en fönsterrenovering som gav fönstren nytt liv. Fönstren är av kärnvirke och väl värda att bevara och ta hand om, och det var precis vad vi gjorde.