Grundels Fönsterbyte

Anledningarna att byta fönster kan vara många. Fönstren kanske är i för dåligt skick så att det inte är lönt att tilläggsisolera dem?

Anledningarna att byta fönster kan vara många. Kanske är de i för dåligt skick för att en enkel tilläggsisolering ska vara lönsam? Du kanske har tröttnat på kalldrag från fönstret, kalla golv som orsakats av kallras eller de höga elräkningarna och det störande bullret utifrån? Alternativen och lösningarna för att byta fönster är många, oavsett anledning är det en bra idé att fundera på dina behov när det är dags att byta fönster.

Som en rikstäckande leverantör, oberoende av specifika varumärken, kan vi erbjuda dig hela spektrumet av tillgängliga fönsterprodukter på marknaden. Det ger dig möjlighet att välja fritt mellan trä/aluminium-, komposit- och aluminiumfönster, så att du kan skräddarsy din lösning efter dina behov och önskemål. Vår erfarna personal och expertis sträcker sig från planering till färdigställande av ditt fönsterbyte.

Vi kan erbjuda er totalentreprenader inom följande områden:

  • Fönster & fönsterdörrar
  • Lägenhets- säkerhetsdörrar med tillhörande postboxar
  • Entrépartier

Vill du veta mer?
Kontakta gärna mig.

Uppgradera när du kan.
Byt fönster när du måste.

Många fönster som ersätts är fortfarande fullt funktionsdugliga och har en lång livstid kvar. Äldre fönster, ofta tillverkade av högkvalitativt kärnvirke, har potentialen att få ett längre liv med rätt kunskap om fönsterrenovering och byggnadsvård. Genom att uppgradera fönstret med Grundels Klimatruta kan du inte bara förlänga dess livslängd, utan även förbättra dess isolering till nivån hos nyproducerade fabriksfönster. Det är hållbarhet och prestanda i ett, för ett mer bekvämt och energieffektivt hem.

När dina gamla fönster inte går att rädda med vår klimatruta så kan vi erbjuda fönsterbyte med nya fönster. Grundels erbjuder helentreprenad för fönsterbyte över hela Sverige och vi är övertygade om att ett hållbart förhållningssätt är avgörande för framtiden. Därför rekommenderar vi alltid att uppgradera befintliga fönster när det är möjligt och endast byta ut dem när det är absolut nödvändigt. Detta inte bara minskar miljöpåverkan, utan utgör även en ekonomiskt hållbar investering som levererar samma fördelar som nya fönster.

 

Läs mer om Grundels Klimatruta

 

Montering av Grundels klimatruta

Grundels klimatruta

Åtta skäl att överväga ett smartare alternativ till fönsterbyte.

60%
Billigare jämfört med ett fönsterbyte
50%
Minskade bullernivåer
10 år
Garanti
20%
Minskad energiförbrukning
100%
Mindre kallras
30 min
Installationstid 
per fönster
100%
Svensk tillverkning
0%
Inga byggställningar