Grundels Fönsterbyte

Anledningarna att byta fönster kan vara många. Fönstren kanske är i för dåligt skick så att det inte är lönt att tilläggsisolera dem?

Du kanske har tröttnat på kalldrag från fönstret och kalla golv som orsakas av kallras? Eller så är du trött på dyra energiräkningar och vill bli av med störande buller? Oavsett anledning så är det viktigt att du tänker till när du bestämmer dig för att byta fönster, för det finns många olika varianter på fönster och fönsterlösningar.

Vi är en rikstäckande, märkesoberoende leverantör vilket betyder att vi kan erbjuda samtliga tillgängliga produkter som finns på marknaden. Det innebär att man kan välja fritt mellan Trä/Alu-, komposit- och aluminiumfönster, man tar helt enkelt det som passar bäst för objektet.
Vi har personalen och kunskaperna att driva ett fönsterbyte från projektering till färdigställande.

Vi kan erbjuda er totalentreprenader inom följande områden:

  • Fönster & fönsterdörrar
  • Lägenhets- säkerhetsdörrar med tillhörande postboxar
  • Entrépartier

Vill du veta mer?
Kontakta gärna mig.

Uppgradera när du kan.
Byt när du måste.

Många fönster som byts ut mot nya har ofta många år kvar att leva. Gamla fönster är ofta byggda av kärnvirke med högkvalité vilket gör att de med rätt kunskap om kring fönsterenovering och byggnadsvård kan få ett mycket längre liv. Uppgraderas fönstret med Grundels Klimatruta också så kan fönstet även leverera samma isolervärden som ett nyproducerat fabriksfönster.

Vi på Grundels bedriver helentreprenad inom fönsterbyte över hela Sverige och vi är fast beslutna om att ett sunt hållbarhetstänk är helt avgörande för framtiden. Därför så rekommenderar vi alltid att uppgradera befintliga fönster när det finns möjlighet och byt fönster när man måste. Det är inte bara en mer hållbar lösning, det är även en mer hållbar ekonomisk investering som leverar samma fördelar som ett nyfönster.

 

Läs mer om Grundels Klimatruta

 

Montering av Grundels klimatruta

Grundels klimatruta

Åtta skäl att överväga ett smartare alternativ till fönsterbyte.

60%
Billigare jämfört med ett fönsterbyte
50%
Minskade bullernivåer
10 år
Garanti
20%
Minskad energiförbrukning
100%
Mindre kallras
30 min
Installationstid 
per fönster
100%
Svensk tillverkning
0%
Inga byggställningar