Fönsterbyte Region Syd

I det vi kallar för region syd har vi bl.a. utfört entreprenader i Malmö, Höör, Kristianstad, Ystad, Hässleholm, Eslöv, Lund, Arlöv och Helsingborg.
Anledningarna att byta fönster kan vara många. Fönstren kanske är i för dåligt skick så att det inte är lönt att tilläggsisolera dem? Du kanske har tröttnat på kalldrag från fönstret och kalla golv som orsakas av kallras? Eller så är du trött på dyra energiräkningar och vill bli av med störande buller?

Oavsett anledning så är det viktigt att du tänker till när du bestämmer dig för att byta fönster, för det finns många olika varianter på fönster och fönsterlösningar.

Vi är en rikstäckande, märkesoberoende leverantör vilket betyder att vi kan erbjuda samtliga tillgängliga produkter som finns på marknaden.  Det innebär att man kan välja fritt mellan Trä/Alu-, komposit- och aluminiumfönster, man tar helt enkelt det som passar bäst för objektet.

Bjäregatan 7, Helsingborg

Exempelvis på projekt Bjäregatan 7, Helsingborg  monterade vi nya inåtgående träfönster och fönsterdörrar. I det här projektet valde vi att göra allt plåtjobb från skylift för effektivisera arbetet och för att minimera störandet av hyresgästerna. Grundels är en märkesoberoende fönsterentreprenör och vi kan alltid anpassa valet av fönster till varje unikt fönsterprojekt. Vi har ett mycket bra samarbete med den Svenska fönstertillverkaren Snidex AB i Burträsk och i detta projekt valde vi deras kopplade 2+1 glas träfönster som dämpar Rw 39 dB och har ett U-värde på 1,1 som standard. Fönstren är naturligtvis P-märkta och kontrollerade av RISE (Research Institutes of Sweden). Kvarteret har ett bevarandeskydd så fönstren valdes med stor omsorg och vi fick med beröm godkänt vid slutbesiktningen.

Vi har personalen och kunskaperna att driva ett fönsterbyte från projektering till färdigställande.

 

Vi kan erbjuda er totalentreprenader inom följande områden:

  • Fönster & fönsterdörrar
  • Lägenhets- säkerhetsdörrar med tillhörande postboxar
  • Entrépartier

Vill du veta mer?
Kontakta gärna mig.