Fönsterbyte mellersta Sverige

I denna region har vi utfört bland annat projekt i Gävle, Västerås, Norrköping, Linköping, Hallsberg, Örebro med flera. Anledningarna att byta fönster kan vara många. Fönstren kanske är i för dåligt skick så att det inte är lönt att tilläggsisolera dem? Du kanske har tröttnat på kalldrag från fönstret och kalla golv som orsakas av kallras? Eller så är du trött på dyra energiräkningar och vill bli av med störande buller?

Vi är en rikstäckande, märkesoberoende leverantör vilket betyder att vi kan erbjuda samtliga tillgängliga produkter som finns på marknaden.  Det innebär att man kan välja fritt mellan Trä/Alu-, komposit- och aluminiumfönster, vi skräddarsyr helt enkelt efter kundens behov.

Konsistoriegatan 4 i Linköping

Exempelvis på Konsistoriegatan 4 i Linköping valde kunden tillsammans med oss att använda sidohängda, inåtgående, trä/aluminium fönster med Kipp-dreh vädringsbeslag Bågarna i fönstren är kopplade 2+1 bågar vilket ger en ljudreduktion på hela 43 dB och ett U-värde på 1,1 En annan fördel med kopplade bågar är att man kan placera persiennerna mellan glasen vilket skyddar dem bättre mot damm och skadegörelse.

Kv Granen i Norrköping

På projekt Kv Granen i Norrköping monterade vi vridfönster i trä/aluminium samt gjorde kompletterande plåtarbeten på fönsterbleck och i fasadliv. Grundels återmonterade också Cembrit fasadskivor på balkonger och delar av fasaden i samband med fönsterbytet.

 

Vi kan erbjuda er totalentreprenader inom följande områden:

  • Fönster & fönsterdörrar
  • Lägenhets- säkerhetsdörrar med tillhörande postboxar
  • Entrépartier

Vill du veta mer?
Kontakta gärna mig.