Familjen Johannessen

Familjen Johannessen ville renovera hållbart och inte kassera sina vackra originalfönster. Men ändå sänka bullernivån från närliggande järnväg och eliminera kallraset. Lösningen blev den unika svenska tekniken från Grundels Klimatruta

”Vi vill renovera hållbart och det här blev en väldigt bra lösning”
– Maria Johannessen.

Fyra veckor efter familjen tog in en kostnadsfri offert startades arbetet och redan efter en dags arbete var husets alla fönster uppgraderade till 3-glas. Resultatet kom direkt och det som överraskade familjen mest var att fönstren till och med blev vackrare med Grundels klimatruta installerad.

”Vi märkte att bullret sänktes redan innan de var färdiga och det känns så bra att vi kunde behålla våra fönster men addera samma egenskaper som ett nytt”
– Björn Johannessen.

Se filmen om hur Björn och Maria upplevde sin uppgradering med Grundels Klimatruta

Före/efter

Resultatet syns knappt men det känns.

Före
Grundels isolerruta kan monteras på alla typer av fönster. Spröjs och handblåsta glaspartier är inga problem. Med vår unika monteringsteknik gör vi montaget 100% hermetiskt tätt.
Efter
Resultatet ska inte synas. Det ska kännas. Efter att vi tätat isolerrutan monterar vi en täcklist i samma kulör som fönstret för en snygg finish.