Platzer Fastigheter AB

Kund


Platzer Fastigheter AB
Henrik Nordqvist
Teknisk förvaltare
”När man är en så stor fastighetsägare som Platzer Fastigheter så finns givetvis ett stort antal fönster som behöver kärlek, vård och omsorg varje år”, säger Henrik och berättar att denna kärlek vanligtvis uttrycker sig i form av regelbunden skötsel som skrapning och målning, eller hela fönsterbyten.

Men när Grundels ringde och bokade in ett möte där de presenterade sin affärsidé fanns plötsligt ett nytt alternativ. ”Grundels och deras presentation av sitt isolerglas gjorde gott intryck på oss och vi föll för idén att slippa genomföra krångliga fönsterbyten. Vi bestämde oss för att testa deras isolerglas på två av våra fastigheter.”

Trots att han aldrig tidigare hade hört talas om Grundels teknik kände sig Henrik trygg genom hela processen. ”Jag hade fått en bra presentation av produkten och förväntade mig att det skulle funka, vilket det också gjorde. Vi är jättenöjda med resultatet hittills och känner oss bekväma med att det kommer att hålla i längden också.”

De två fastigheter i Platzers bestånd som hittills först försågs med isolerglas från Grundels var kontorsfastigheter. I fastigheterna huserar flera företag vars personal enbart har positiva kommentarer om resultatet. Grundels isolerruta har gjort inomhusklimatet behagligare, både vad gäller temperatur och ljudnivå.

Hyresgästerna påverkas betydligt mindre än vid byte av hela fönster. Det enda som behövs för att sätta in en isolerruta är att tömma fönsterbrädan och ta ned gardinerna.

”Grundels är väldigt skickliga i sitt genomförande och visar att de är vana vid att bemöta folk. De har genomfört hela processen väldigt professionellt och hjälpt till med det mesta för att underlätta för samtliga inblandade.”